Over

Over Brothers Horeca Groep

Geachte gast,

Met de oprichting van uitgaanscentrum Brothers in Bunnik op 14 februari 1997 begon het horeca-avontuur van Brothers Horeca Groep in het nachtleven. Inmiddels is het familiebedrijf van Marco en Rob Peek uitgegroeid tot één van de snelste gestaag groeiende en gevarieerde ‘club’ die de branche kent.

Bedreven horecaorganisatie in Midden-Nederland
Brothers Horeca Groep is een dynamische en ambitieuze horecaorganisatie gelegen in het hart van Nederland. Onze focus ligt al jaren op de exploitatie van hoogwaardige horecabedrijven in de omgeving van Utrecht. Maar de laatste jaren krijgen ook buiten deze regio restaurants, evenementenlocaties en andere eet- en/of feestgelegenheden onze aandacht. In  2019 hebben we een Meneer Smakers-vestiging geopend in Arnhem, waar we in de zomer van 2020 ook een JEU de boulesbar geopend hebben. Sinds het voorjaar van 2021 verzorgen we ook de horeca op het Fort bij Vechten te Bunnik.

“Alles voor een tevreden gast én opdrachtgever!”

Elke dienstverlening op smaak gebracht
De kracht van Brothers Horeca Groep zit hem in de combinatie van kwaliteit, flexibiliteit en diversiteit: zo verschillend als de horecaondernemingen en hun benaderingen zijn, zo constant zijn we in het ‘sausje’ dat we over de locaties heen gieten. Of we nu een smaakvol diner voor twee presenteren in een intiem en stijlvol restaurant, of een verpletterende festiviteit organiseren met ruimte voor 4.000 bezoekers; alles wat wij doen wordt met de grootst mogelijke zorg op smaak gebracht.

Het BHG-recept voor de ‘ultieme belevenis’
Het BHG-recept vertaalt zich in een hoge mate van bevlogenheid, hartelijkheid en gastvrijheid. Daarnaast zit het organiseren van feesten en partijen tot diep in het BHG-DNA verankerd. Deze explosie van verscheidene ingrediënten maakt dat we in staat zijn om de ultieme belevenis te creëren voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Is er een klacht? Wij pakken het direct op. Alles voor een tevreden gast én opdrachtgever!

Voel u welkom op één van onze toplocaties. Sfeerproeven kan ook digitaal dankzij een compleet overzicht van al onze vestigingen. Interesse of een vraag? U kunt ons bellen op ons algemene nummer: 030 636 05 70. Op de hoogte blijven van Brothers Horeca Groep? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Graag tot binnenkort!

Met gastvrije groet,

Team Brothers Horeca Groep
Marco en Rob Peek

Contact

Tel.: 030 636 05 70
Email: [email protected]

Bezoekadres
Vossenlaan 28 (1e etage)
3735 KN BOSCH EN DUIN

Postadres
Postbus 56
3980 CB BUNNIK