Klein Zwitserland

RESTAURANT KLEIN ZWITSERLAND

Aan de rand van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug is Restaurant Klein Zwitserland gelegen, rondom de Driebergse bossen. Klein Zwitserland is inmiddels een begrip in de omgeving van Driebergen. Een sfeervolle en kindvriendelijke locatie gelegen in een bosrijke omgeving. Dit betekent een prima uitvalbasis om na een middagje bos eens te genieten van een heerlijke pannenkoek, goede koffie of lunchbreak.

Het restaurant heeft een capaciteit van 120 zitplaatsen en daarnaast nog een fantastische zaal met een eigen bar voor feesten, partijen en borrels. Ook als tussenstop tijdens een fiets-/wandeltocht kun je perfect bij Restaurant Klein Zwitserland terecht. De dag afsluiten met een lekker diner kan natuurlijk ook! De menukaart bestaat uit pannenkoeken in alle soorten en maten, maar ook  voor vlees- en visgerechten zit je goed bij Klein Zwitserland. Voor ieder wat wils. Als je met een groep naar Klein Zwitserland komt kun je ook kiezen voor kaasfonduen of ga voor een gezellige high-tea met zoete en hartige hapjes.

Contact

Klein Zwitserland Driebergen
Traaij 295
3971 GM Driebergen-Rijsenburg

0343 51 01 65
[email protected]
www.kleinzwitserlanddriebergen.nl

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de Klein Zwitserland website.

Over Klein Zwitserland

  • Keuze uit bijna 60 verschillende pannenkoeken
  • Perfect als tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht
  • Groot terras en bosachtige tuin
  • Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug

Het laatste nieuws

Heerlijk gegeten, gelukkig tijdig gereserveerd, zaak zat tjokvol, maar niet vervelend vol. Goede sfeer, vriendelijke bediening. Eten was erg lekker en ruim voldoende. Had een uiensoep vooraf en mixed grill, huis gemaakte apfelstrudel met ijs na. Alles zeer lekker en keurig op temperatuur (houd van goed warme soep). Was ook aangenaam verrast door de reële prijs!

Ab
via Google