De Landgoederij & Kasteel Cammingha

DE LANDGOEDERIJ

De Landgoederij is gevestigd in een gerenoveerde boerderij, gelegen op een rustieke, groene locatie aan rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht). Een prachtige evenementen-, feest-, trouw-, en vergaderlocatie met een trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger bewaard is gebleven.

De Landgoederij is een unieke feest-, en evenementenlocatie. Een groot personeelsfeest, maar ook een receptie en jubileum viert u in De Landgoederij. Voor zowel grote als kleine gezelschappen biedt De Landgoederij uiteenlopende mogelijkheden. Van sales tot uitvoering, het professionele team staat klaar om alle zorg uit handen te nemen. De Landgoederij ademt romantiek. Het prachtige Kasteel Cammingha, de mooie groene tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht.

Door de verschillende zalen, buitenmogelijkheden, het hoge serviceniveau en de aanwezige technische faciliteiten is De Landgoederij een perfecte locatie voor alle zakelijke evenementen: van vergadering tot congres, van presentatie tot brainstormsessie. De sfeer van de locatie inspireert en draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst. Of het nu gaat om een groot zakelijk event, een sit down diner of een bruiloft, een onvergetelijke dag vier je bij De Landgoederij!

De Landgoederij beschikt over vier zalen die zowel individueel als in combinatie kunnen worden gebruikt, twee grote terrassen, technische faciliteiten en een groot eigen parkeerterrein. Tevens is De Landgoederij uitstekend bereikbaar met auto en OV.

Contact

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik

030 20 40 542
[email protected]
www.delandgoederij.nl

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de website van De Landgoederij.

Over De Landgoederij

  • Unieke locatie gevestigd in een oude boerderij
  • Vijf ruimtes voor feest, bruiloft en events tot 1.300 personen
  • Twee terrassen, outdoorterrein (6.000 m2) en eigen parkeerterrein
  • Gevestigd in Bunnik aan de Kromme Rijn, vlakbij Utrecht

Het laatste nieuws

Mooie locatie om een bruiloft te houden. Personeel heeft heel goed begrepen wat de term GASTVRIJ betekent. Partymanager die goed contact hield en overlegde met ons als andere leveranciers van de bruiloft zodat het bruidspaar ontzettend heeft genoten. Zorgde voor een bureaustoel voor een oma met een zere rug en omdat het heerlijk weer was verhuisde de bruidstaart & toost naar het terras zonder enige moeite. Zeker een aanrader.

Joy
via Google