Restaurant Zuiver

RESTAURANT ZUIVER

Restaurant Zuiver staat voor een werelds koken met Franse en fusion invloeden, waarbij de kwaliteit van de producten voorop staat. De verfijnde gerechten bestaan uit pure ingrediënten uit het seizoen, de streek of eigen tuin. Door de hoogstaande service en stijlvolle uitstraling is Restaurant Zuiver een geliefde locatie voor à la carte dineren, borrelen, (zakelijke) lunches en (huwelijks)feesten.

De eerste vestiging van Restaurant Zuiver is een bijzonder en authentiek restaurant gevestigd in een oude boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn. Een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid door de ligging aan de A2. De koks van Restaurant Zuiver zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden graag zuivere (streek-)producten met pure smaken. Sinds 2009 heeft het restaurant haar strepen op de Utrechtse markt verdient en behoort zij inmiddels tot de populairste locaties van de omgeving.

In de bossen van Amersfoort en nabij de A28 ligt sinds december 2019 de tweede vestiging van Restaurant Zuiver. Het klassieke pand heeft na een renovatie een modern en stijlvol interieur gekregen en beschikt over drie zalen voor vergaderingen en (huwelijks)feesten. De keukenbrigade bereidt met veel liefde uiteenlopende wereldse gerechten.

Over Restaurant Zuiver

  • Restaurant met pure, wereldse gerechten
  • Uitstekend bereikbaar vanuit het hele land
  • Meerdere ruimtes voor bijeenkomsten en feesten
  • Terras voor à la carte of besloten gezelschappen

AMERSFOORT

Restaurant Zuiver Amersfoort
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

 088 984 83 00
 [email protected]

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de Restaurant Zuiver Amersfoort website.

UTRECHT

Restaurant Zuiver Utrecht
 Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

 088 984 83 00
[email protected]

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de Restaurant Zuiver Utrecht website.

Het laatste nieuws

Wederom heerlijk gegeten bij Restaurant Zuiver. De laatste weken hier drie keer gegeten, zowel voor lunch als diner. Men heeft een uitstekende en gevarieerde kaart. Ook voor vegan zeer geschikt. Vriendelijke bediening.

Rad
via Tripadvisor