JEU de boules bar

JEU DE BOULES BAR

JEU is de eerste jeu de boules bar in Utrecht en Arnhem en daarmee kreeg de aloude sport zijn eigen plek in deze mooie steden, alleen dan in een nieuw jasje. Want jeu de boules is allang niet meer stoffig en de jonge generatie heeft de sport herontdekt. JEU is dé plek om elkaar te ontmoeten voor een groepsuitje, personeelsfeestje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of de jaarlijkse familiedag!

Bestel de lekkerste streetfood en borrelplanken vanuit de open keuken. Speel samen met vrienden, collega’s of familie jeu de boules in urban ambiance en geniet tijdens het boulen of de borrel van de lekkerste speciaalbieren uit de bar.

JEU Utrecht heeft maar liefst 11 indoor en 2 outdoor banen. JEU ligt op de begane grond van parkeergarage Paardenveld op loopafstand van Utrecht Centraal Station en in het centrum van Utrecht.

JEU Arnhem heeft 12 super nieuwe indoor banen. Je vindt ons op loopafstand van het centrum en de Korenmarkt. We zijn gevestigd vlak bij het Centraal Station van Arnhem op de begane grond van een appartementencomplex aan de Coehoornstraat.

Over JEU de boules bar

  • 12 Jeu de boules banen in Arnhem
  • 13 Jeu de boules banen in Utrecht
  • In het centrum van Utrecht en Arnhem
  • Uitstekend bereikbaar met OV en auto
  • Open keuken en restaurant met vele zitplaatsen

UTRECHT

JEU de boules bar
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

0889848351
[email protected]
www.jeudeboulesbar.nl

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de JEU de boules bar Utrecht website.

ARNHEM

JEU de boules bar
Coehoornstraat 56
6811 LA Arnhem

0889848351
[email protected]
www.jeudeboulesbar.nl

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de JEU de boules bar Arnhem website.

Het laatste nieuws

Erg leuke plek om de avond door te brengen met vrienden of collega’s. Uniek concept op een goede locatie. Bereikbaarheid is zowel per trein (Utrecht Centraal) als per auto (Parkeergarage Paardenveld) goed. Prijzen voor het huren van de baan zijn met €18,50 zeer netjes en ook de prijzen voor eten en drinken zijn redelijk, verwacht geen culinaire hoogstandjes maar dat hoeft ook helemaal niet. En niet onbelangrijk met de sfeer en verzorgde uitstraling zit het wel goed.

Jeremy
via Google