Down Under

DOWN UNDER

Down Under in Nieuwegein (Utrecht) is een unieke locatie aan het water voor watersport, recreatie en horeca! Van een geweldig wakepark tot een indoor wavesurfer, strand, restaurant en beachclub. Down Under is tevens een inspirerende vergaderlocatie en de perfecte locatie voor een actief bedrijfsuitje.

Heerlijk eten, een sfeervolle ambiance, de gastvrije service en een spectaculair uitzicht op de Laagravense plas, meer kunt u zich als gast niet wensen.  Tijdens een lunch, diner of borrel op het grote, zonnige terras waant u zich in vakantiesferen.

Een strandfeest inclusief barbecue, een zakelijke meeting met na afloop watersportactiviteiten op de Laagravense Plas, huwelijksfeest inclusief feestelijke ontvangst, intiem diner met daggasten en ‘s avonds een spetterend feest inclusief DJ: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Down Under biedt haar zakelijke gasten passende vergaderarrangementen inclusief gewenste ondersteuning zoals een flip-over of beamer. Uiteraard zijn er bij Down Under eindeloze (sportieve) mogelijkheden voor een vergaderbreak. Ook kunt u bij Down Under een middagje teambuilden met de afdeling. Het salesteam van Down Under staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Down Under ligt op nog geen twee kilometer vanaf de snelweg en beschikt over 500 gratis parkeerplaatsen.

Contact

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

030 287 7777
[email protected]
www.downunder.nl

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de Down Under website.

Over DOWN UNDER

  • Restaurant, beachclub, outback en vergaderzalen
  • Bedrijfsfeesten, vergaderingen en evenementen tot 500 personen
  • Uniek aanbod indoor en outdoor (watersport-)activiteiten
  • Gelegen aan recreatieplas met groot eigen parkeerterrein

Het laatste nieuws

Wil je een dagje weg en zoek je een mooie plaats dat is dit een heerlijke plek waar je geniet van strand en restaurant. Ik kom er regelmatig met vrienden en familie om te genieten van lunch of warm eten.

Wies
via Tripadvisor