Bistro Belle

BISTRO BELLE

Bistro Belle is gevestigd in het idyllische dorpje Oud-Zuilen, aan de Vecht onder de rook van Utrecht. Bistro Belle is een gezellige bistro en tevens bijzondere locatie voor trouwen, feest en vergaderen. Naast de bistro beschikt Bistro Belle over drie sfeervolle ruimtes, een wijnkelder en twee terrassen. Met Kasteel Slot Zuylen op de achtergrond en het zicht op de Vecht waan je je in een bijzonder inspirerende omgeving.

Bistro Belle is een perfecte trouwlocatie, met name voor bruidsparen die graag alles op één locatie willen. De huwelijksvoltrekking voor de wet kan plaatsvinden in Slot Zuylen en/of een kerkelijke inzegening in het naastgelegen kerkje. Aansluitend kun je toosten met de gasten tijdens een receptie of feest in een van de sfeervolle ruimtes van Bistro Belle.

Ook voor een jubileum, kraamborrel of andere feestelijke aangelegenheid is Belle de perfecte locatie, het gastvrije team van Bistro Belle verzorg een feest tot in de puntjes!

Daarnaast is Bistro Belle een ideale zakelijke ontmoetingsplaats door haar centrale ligging en uiteenlopende (vergader-)mogelijkheden. Vanwege de zaalopties wordt Bistro Belle vaak afgehuurd voor feesten, partijen en recepties. De bijzondere ambiance, sfeervolle inrichting, het hoge serviceniveau en de unieke locatie maken Bistro Belle met recht een van de gezelligste en mooiste locaties van Utrecht.

Contact

Bistro Belle 
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud-Zuilen

030 244 17 90
[email protected]
www.bistrobelle.nl

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de Bistro Belle website.

Over Bistro Belle

  • Onbeperkt genieten voor 32,50
  • Twee ruimtes voor trouwen en feesten tot 250 personen
  • Terras aan de Vecht en een terras met zicht op Slot Zuylen
  • Gezellige bistro gelegen in de idyllische omgeving van Oud-Zuilen

Het laatste nieuws

Een fijne plek om even te dineren of drankje doen op een heerlijk rustige omgeving. Zowel binnen als buiten straalt het rust en ontspanning. Het personeel is erg professioneel en sociaal. Daar zit de kracht bij dit restaurant. Ik ben erg te spreken over dit restaurant, zou het zeker aanraden aan anderen.

Said
via Google