BHG op EventSummit 2024

Wij zijn met onze evenementenlocaties De Landgoederij, Down Under en Fort bij Vechten exposanten op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Wij hebben beursstands 4A15, 4A16 en4A17 om meer te vertellen over onze plannen en te kijken of we samen in de nabije toekomst mooie bedrijfsevenementen kunnen organiseren.

Er is echter meer! EventSummit geeft je inspiratie om je events te upgraden en je kan netwerken met duizenden mede-eventfanaten of luisteren naar sprekers die je ongetwijfeld inspireren. Ruim 14.000 m2 vol met de nieuwste event gadgets, venues, snufjes en -trends. Haal dus meer uit je bezoek aan deze beurs! Wil je meer informatie over EventSummit? Lees dan hier verder.

Kopje koffie doen op EventSummit?
Registreer jezelf via onderstaande uitnodigingslinks. Je ontvangt vervolgens (kosteloos) een toegangsticket. De koffie staat in ieder geval klaar en we hopen je te zien bij onze beursstands!

Related Posts