50% korting op de locatiehuur

Boek een vergadering of organiseer jouw evenement bij één van onze locaties in februari of maart en profiteer van 50% korting op de locatiehuur!

Profiteer in februari en maart van onze last minute deals!

Boek een vergadering in één onze vergaderlocaties of organiseer een evenement bij één van onze evenementenlocaties in de periode van 1 februari t/m 30 maart 2024 en ontvang maar liefst 50% korting op de locatiehuur *.

Vraag direct een offerte aan bij één of meerdere locaties en je ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte.

* de actie geldt uitsluitend bij nieuwe boekingen/reserveringen en uitsluitend op beschikbare datums in de periode van 1 februari t/m 30 maart 2024.

Heb jij nog een evenement in februari of maart? Bekijk dan één van onze evenementenlocaties zoals De Landgoederij, Down Under of Fort bij Vechten en profiteer van onze last minute deal en ontvang 50% korting op de locatiehuur.

Vraag direct een offerte en ons salesteam gaat direct aan de slag voor je.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in februari of maart? Reserveer dan een vergaderzaal in één van onze vergaderlocaties zoals Bistro Belle, Grand Café Living, HFSLG of Restaurant Zuiver. Je profiteer direct van onze last minute deal en je ontvangt 50% korting op de zaalhuur.

Boek één van onze zalen via het offerteformulier en ons salesteam gaat direct aan de slag voor je.

Onze locaties bevinden zich verspreid in de regio Utrecht met één locatie in Amsterdam. Ontdek onze vergader- en evenementenlocaties en vraag direct een offerte aan om te profiteren van onze last minute deal!

OFFERTE

Naam(Vereist)
Gewenste locatie(s)(Vereist)
Vertel ons meer over het evenement of de vergadering, zodat we aan de slag kunnen met de offerte. Heb je vragen? Stel deze gerust.