Goed nieuws:
Casa Cammingha is weer terug!

Na het succes van vorig jaar is Casa Cammingha terug! Dit jaar kan je de warme, zwoele zomeravonden beleven op een nieuwe plek. We ruilen de kasteeltuin in voor het fortterrein van Fort bij Vechten. Zien we jullie snel op Casa Forta?

Geniet onbeperkt van pizza’s en Italiaanse lekkernijen, heerlijke wijnen en goed gezelschap! Vanaf 14 augustus kan je wederom dineren in de buitenlucht bij het Italiaanse pop-up restaurant Casa Forta. Deze historische omgeving wordt deze zomer omgetoverd tot een ristorante Italiano in festivalsferen. Je start de avond met antipasti, waarna jullie kunnen genieten van rijkelijk belegde pizza’s, gebakken in de twee grote steenovens op het terrein. Vanuit de koffietruck worden Italiaanse koffies voor je bereidt en we sluiten de avond af met onze welbekende tiramisu.

De hele avond onbeperkt dineren voor maar €34,50! Ben je benieuwd en deze editie ook langskomen? Vanwege het beperkt aantal plaatsen raden we je aan niet te lang te wachten met het maken van een reservering. Meer informatie en reserveren kan op de site van Casa Forta!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Fort bij Vechten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Related Posts