The Basket

THE BASKET

Grand Café The Basket is de geschikte locatie voor een zakelijke groepslunch, buffet, personeelsfeest, bruiloft of (promotie)borrel. op het universiteitenterrein van Utrecht. The Basket is in het weekend exclusief af te huren voor feesten, bruiloften en partijen. 

The Basket is een unieke locatie vanwege de mooie panden, de zeer gastvrije bediening en de legio mogelijkheden die zij biedt:
– Een ruim terras
– Groepsdiners met een a la carte menu
– Groepsdiners met een buffet
– Borrels aangekleed met hapjes
– Feestavond met DJ of thematische invulling
– Bruiloften geheel naar eigen wens ingevuld
– Catering (op locatie)

De kracht van The Basket Utrecht is flexibiliteit, heeft u een verzoek, schroom dan niet om contact met The Basket Utrecht op te nemen. Het salesteam maakt graag een offerte op maat. The Basket biedt gastvrije service en een aangename en ontspannen sfeer waardoor bijeenkomsten een succes worden.

The Basket Utrecht is gelegen in een unieke locatie in het hartje van Universiteitscentrum De Uithof in Utrecht. Hierdoor stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur en is er voldoende parkeergelegenheid (betaald) aanwezig.

Over The Basket

  • Grand-café met groot terras
  • Ontmoetingsplaats voor medewerkers en studenten
  • Af te huren voor feesten en bijeenkomsten
  • Gevestigd op studentencampus

UTRECHT

The Basket Utrecht
Genevelaan 8
3584 CC Utrecht

030 25 16 783
[email protected]
utrecht.thebasket.nl

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de The Basket Utrecht website.

Het laatste nieuws

Afgelopen Maandagavond gegeten: goede sfeer, leuke bediening, het eten komt vlot, ruime keuze vegetarisch eten, gewoon prima! Leuk dat er spelletjes liggen om te spelen.

Jos
via Google