Kasteel Cammingha

KASTEEL CAMMINGHA

Kasteel Cammingha is een kasteel dat dateert uit 1395. Het is gelegen op een rustieke, groene locatie aan rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht). Met recht een inspirerende locatie voor zowel zakelijke als particuliere ontmoetingen.

Het kasteel is een bijzondere locatie voor zakelijke bijeenkomsten, diners, recepties en vergaderingen. Het kasteel heeft een bijzondere uitstraling en een sfeervolle ambiance; exclusief en toch heel toegankelijk. De inspirerende omgeving van het kasteel en de ligging aan het water dragen bij aan het succes van de bijeenkomst.

Een bijzondere aangelegenheid verdient een bijzondere locatie. Daarom vormt Kasteel Cammingha het perfecte decor voor de borrel of receptie ter gelegenheid van een huwelijk of jubileum. Ook voor de trouwceremonie is het romantische Kasteel Cammingha dé locatie. De mooie tuin, de prachtige trouwzaal, ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van het historische kasteel maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie in de regio Utrecht. Daarnaast beschikt Kasteel Cammingha over twee eigentijdse (trouw)appartementen. Hierdoor is het mogelijk om op de mooiste dag van het leven de gehele dag door te brengen bij Kasteel Cammingha.

Het kasteel beschikt over vijf ruimtes; Kromme Rijn, de Beesdezaal (met een klein terrasje aan het water), de Tuinzaal, de Jachtkamer en de Hofkamer. In de omliggende tuin kun je je terugtrekken voor een wandeling om je vervolgens weer volledig te concentreren op de vergadering of brainstormsessie.

Door de centrale ligging is Kasteel Cammingha uitstekend te bereiken met auto en OV. Naast het kasteel vind je De Landgoederij; een bijzondere trouwlocatie en feestlocatie gevestigd in een oude boerderij. De twee locaties horen bij elkaar en kunnen zowel los als complementair aan elkaar worden ingezet.

Contact

Kasteel Cammingha
Camminghalaan 34
3981 GH Bunnik

030 744 00 56
[email protected]
www.kasteelcammingha.nl

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de website van De Landgoederij.

Over Kasteel Cammingha

  • Prachtig kasteel uit 1390 gelegen aan de Kromme Rijn in Bunnik
  • Vijf ruimtes van trouwzaal tot vergaderruimte en boardroom
  • Intieme locatie voor private dinners, vergaderen en recepties
  • Officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik
  • Twee eigentijdse (trouw)appartementen

Het laatste nieuws

Mooie locatie om een bruiloft te houden. Personeel heeft heel goed begrepen wat de term GASTVRIJ betekent. Partymanager die goed contact hield en overlegde met ons als andere leveranciers van de bruiloft zodat het bruidspaar ontzettend heeft genoten. Zorgde voor een bureaustoel voor een oma met een zere rug en omdat het heerlijk weer was verhuisde de bruidstaart & toost naar het terras zonder enige moeite. Zeker een aanrader.

Joy
via Google