Moederdag voor thuis

Op Moederdag zetten wij graag alle (groot)moeders in het zonnetje! Dit kan op ons terras, maar we hebben ook een aantal mogelijkheden om het thuis te vieren. Verras je moeder met een picknick of Moederdag-box voor thuis!

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG locaties.

HFSLG

Zondag 9 mei (enkel bezorgen)

Woon je in de omgeving van Zeist? Ga dan langs bij HFSLG! Chef-kok Björn heeft met zijn keukenbrigade voor  Moederdag (zondag 9 mei) een shared dining-box samengesteld. Dit beloofd een heerlijk avondje met zeven verschillende kleine gerechten en een fles prosecco!

Je kunt deze laten thuis bezorgen door de HFSLG op zondag 9 mei. Een heerlijk geschenk om samen met jouw moeder of oma van te genieten. Eventueel nog uit te breiden met extra pata negra, oesters, friandises en een selectie voor u geselecteerde bieren en wijnen.

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van HFSLG.

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

Bistro Belle

Zondag 9 mei (enkel afhalen)

Dit jaar kun je genieten van een heerlijke, compleet verzorgde Moederdag picknickbox van Bistro Belle! Op zondag 9 mei kun je deze op een gepaste afstand afhalen bij ons. Zo kan je samen met je moeder, schoonmoeder, grootmoeder of stiefmoeder bij ons in de buurt of in je eigen tuin genieten van al het lekkers.

De picknickbox is alleen via onze website vooraf te bestellen.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Restaurant Zuiver

Zondag 9 mei (enkel bezorgen)

Vier Moederdag thuis met de speciale shared dining-box van Restaurant Zuiver. Een box waarmee je gelijk de hele tafel vol heeft staan met de lekkerste gerechtjes! Sommige gerechten hoef je enkel nog te verwarmen volgens de aanwijzingen die je van ons mee krijgt.

Je kunt lekker thuis blijven want we bezorgen de Moederdag-box aan huis.  Bestellen is mogelijk tot vrijdag 7 mei 23.59 uur.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden