HFSLG

HFSLG Bar & Bistro

In de bosrijke omgeving van Bosch en Duin is de bistro van HFSLG gevestigd. Tot op de dag van vandaag is deze plek een begrip in Bosch en Duin en zeer geliefd door culinair minnend Nederland.

Eten, drinken en genieten zonder opsmuk, dat is wat je hier kunt verwachten. De gerechten die geserveerd worden zijn van absolute topklasse en bereid op basis van de Franse keuken. Hierbij maakt het keukenteam gebruik van de allerbeste dagverse ingrediënten. In combinatie met de trendy ambiance zal jou hier een onvergetelijke gastronomische beleving te wachten staan.

Op de menukaart vind je klassieke gerechten en een aantal huisspecialiteiten.

In de bistro nemen de chef en zijn jonge, getalenteerde team je mee op een culinaire ontdekkingsreis langs de vier seizoenen. In de gerechten worden de puur- en eerlijkheid van producten in waarde gelaten, de spanning zit in de details. Gedurende de gehele avond kun je de enthousiaste keukenbrigade aan werk zien in de open keuken. HFSLG is trots op de 42e plaats in de Restaurantgids Lekker500 editie 2022.

HFSLG is ook een perfecte ontmoetingsplaats voor zakelijke bijeenkomsten; vergaderen in een van de vier vergaderruimtes, genieten van een zakelijk diner of een netwerkborrel in de mooie tuin.

Het team van HFSLG heet je van harte welkom!

Contact

HFSLG Bar & Bistro
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin (Zeist)

030 225 1051
[email protected]
www.hfslg.nl

Openingstijden

Ga voor de actuele openingstijden naar de HFSLG website.

Over HFSLG

  • Bar en bistro
  • Vier aparte ruimtes voor conference en private dining
  • Groot terras en parkachtige tuin
  • Gelegen in mooie bosrijke omgeving van Bosch en Duin

Het laatste nieuws

We hebben afgelopen voortreffelijk gedineerd bij het restaurant van de HFSLG. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. We gingen voor het 4-gangen diner met bijpassende wijnen. De sommelier heeft heerlijke wijnen geselecteerd bij elk gerecht. Het eten zelf was van uitmuntende kwaliteit! Alles perfect bereid en erg smakelijk! De gangen kwamen vlot achter elkaar, wat we prettig vonden. We hebben ontzettend genoten en komen zeker terug!

Tyra
via Tripadvisor