Pak deze kerst uit

met een heerlijke kerstborrel op kerstavond, echte kerstkalkoen, uitgebreide kerstbrunch of culinair kerstdiner voor thuis!

Ondanks dat we je graag ontvangen, bieden we dit jaar een uitstekend alternatief voor thuis. Onze kerstspecialiteiten zijn eenvoudig online te bestellen en coronaproof af te halen op 24, 25 en 26 december bij jou in de buurt. 

Het is helaas niet meer mogelijk om ons kerstdiner voor thuis te bestellen. Wil je de komende tijd toch thuis genieten van gerechten uit onze keukens? Bekijk alle gerechten voor thuis.

Vanaf 2 personen

Ook vegetarisch

Aan kinderen is gedacht

Afhalen op 24, 25 en 26 december

Luxe kerstbrunch op 25 en 26 december

Ondanks dat we je graag in één van onze restaurants ontvangen, bieden we dit jaar een passend alternatief voor thuis. Met de luxe all-in kerstbrunch voor thuis is een lange voorbereiding niet nodig, want wij zorgen dat het aan niks ontbreekt en dat je onbezorgd kunt genieten tijdens deze feestdagen. Onze keukenbrigade heeft twee verschillende type kerstbrunches samengesteld met verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek.

De kerstbrunch is te bestellen in de volgende varianten:

 • Luxe all-in kerstbrunch voor volwassenen à 32,50 p.p.
 • Kerstbrunch voor volwassenen à 24,50 p.p.
 • Kerstbrunch voor kinderen (tot ongeveer 12 jaar) à 14,50 p.p.

Het is helaas niet meer mogelijk om de kerstbrunch te bestellen.

Culinair kerstdiner

Met ons culinaire kerstmenu voor thuis hoef je zelf niet de boodschappen te doen en na te denken over de samenstelling van het kerstdiner. Wel de gezelligheid, niet het gedoe. Onze keukenbrigade kookt vol passie en liefde het viergangen kerstdiner voor jou en wat je op gepaste afstand kunt afhalen in ons restaurant. Zo geniet je zorgeloos van een culinair kerstdiner, gewoon bij jezelf thuis!

Het kerstdiner is bij alle BHG-locaties helemaal uitverkocht!

Het is helaas niet meer mogelijk om het kerstdiner te bestellen.

Kerstkalkoen voor het hele gezin

Wil je zelf deze kerst thuis aan de slag, maar er zeker van zijn dat de kerstkalkoen slaagt? Bestel deze dan online bij ons! De kerstkalkoen is te bestellen voor ongeveer 6 personen à 65,00.

Je kan de kalkoen enkel nog bestellen tot 20 december (op=op)  via onderstaande button en ophalen bij de drive thru in Bunnik op 24 december.

Feestelijke kerstborrelbox

De donkere decemberdagen zijn het uitgelezen moment om het glas te heffen met vrienden, familie of collega’s via een (online) borrel. Onze borrelbox is uitstekend geschikt om het weekend of de feestdagen in te luiden of bij een avondje bordspelletjes spelen.

De kerstborrelbox is te bestellen in de volgende varianten:

 • Kerstborrelbox vanaf 12,50 p.p.
 • Kerstborrelbox (vegetarisch) vanaf 12,50 p.p.

De borrelbox is te bestellen vanaf twee personen en op 24, 25 en 26 december af te halen. 

De kerstborrelbox van Restaurant Zuiver en HFSLG helemaal uitverkocht!

Het is helaas niet meer mogelijk om de kerstborrelbox te bestellen.

Oesters, bubbels & oliebollen

Champagne en oesters horen bij het inluiden van het nieuwe jaar en natuurlijk kan ook een lekkere oliebol niet ontbreken. Daarom kan je dit jaar: oesters, bubbels en de lekkerste huisgemaakte oliebollen en appelflappen bestellen. Deze zijn op 31 december coronaproof af te halen bij de drive-thru van HFSLG.

Je kan het volgende t/m 27 december bestellen:

 • Eindejaarspakket 75
  • Huisgemaakte oliebollen (naar keuze) 10 stuks
  • Oesters uit Yerseke 6 stuks
  • Champagne – Monthuys Père & Fils, Brut, Frankrijk 1 fles
 • Huisgemaakte HFSLG oliebollen met rozijnen in rum 1 p.s. / 10 + 1 gratis
 • Huisgemaakte oliebollen 1 p.s. / 10 + 1 gratis
 • Huisgemaakte appelflappen 1,5 p.s. / 5 + 1 gratis
 • Oesters uit Yerseke 6 stuks, geopend 20
 • Champagne – Monthuys Père & Fils, Brut, Frankrijk 50
 • Prosecco – Bellenda Albis, Italia 22,5

Wij wensen je alvast smakelijke feestdagen!

Deze kerstspecialiteiten zijn een initiatief van BHG; een dynamische en ambitieuze horecaorganisatie gelegen in het hart van Nederland. Ondanks dat we je graag in onze restaurants ontvangen, bieden we dit jaar in samenwerking met onze horecazaken een passend alternatief voor thuis.

De deelnemende horecazaken zijn: Restaurant Zuiver (Utrecht en Amersfoort), Restaurant HFSLG (Bosch en Duin), Down Under (Nieuwegein), Bistro Belle (Oud-Zuilen), Klein Zwitserland (Driebergen), De Landgoederij (Bunnik) en Studio A12 (Bunnik).

Ruim 23 jaar horeca-ervaring

18 horecazaken (in Midden-NL)

Ervaren, gedreven en gastvrije medewerkers

Uniek ‘BHG-recept’